lördag 24 maj 2014

Att ha något att se fram emot

Vi har verkligen inte alls varit i skick i vår familj under våren. Axel har väl varit mest utsatt för olika infektioner och haft feber i många repriser. Hosta har han också haft ofta. Jag blev sjuk kring påsk och är fortfarande inte helt återställd. Jag hostar fortfarande om morgnarna och halsen är sjuk. Lycke har egentligen klarat sig rätt bra. Tills nu. Nu är det hennes tur att vara utslagen. Hon har haft hög feber och har en grym hosta. Sjukdomar börjar stå mig upp i halsen och vissa dagar känns det så ledsamt och deprimerande att vi inte har fått vara helt i skick på så lång tid.

Men härom dagen fick jag framtidstro och bokade in en semestertripp åt oss i sommar. DÅ ska vi vara i skick! Vi hade tidigare funderat på att åka till Legoland i sommar men konstaterade att det nog blir för mycket bilande för Lycke. Istället sticker vi över pölen och upplever lite sommarsverige. Vi börjar med ett besök i Småland och Astrid Lindgrens värld. Sen har vi funderat på bl.a. lådbilslandet och Gröna lund. Vardagen känns så mycket lättare bara man har något roligt att se fram emot!

Förra årets semester började med ett besök hos de arga fåglarna i Björneborg. Kan hända det blir en favorit i repris.


Ifjol var Lycke bara en liten plutt jämfört med i år. I år har hon egna ben att gå med.



4 kommentarer:

  1. vi har just besökt astrid lindgrens värld å de va en hitt för både stor och lite :-) De va försäsong dår nu då vi var så alla skådespel å rollfigurer var inte där men då vi bara var där en dag räckte det riktigt bra till så ett tips om ni vill "uppleva"orka med hela parken är att ta en två dagars biljett..Hoppas ni får vara friska nu fö de e super tråkigt då de hela tiden e sjuka..vi ha å haft en vår där förkylningar å sjukdomar avlöst varandra H.Annica B.(fd.simons:)

    SvaraRadera
  2. Det låter ju bra! Tack för tipset!

    SvaraRadera
  3. Det var ju Särkiniemi i somras oxå! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dagen i Särkiniemi var super! Fast jag tänkte dö i piratskeppet ;)

      Radera