fredag 28 november 2014

Lycke på sjukhus del 2

Lycke har under de senaste veckorna fått må så bra! Hostan som hon dragits med hela hösten försvann och hon kunde springa och leka utan att få hosta. Men säg den lycka som varar. Förra helgen blev hon förkyld med rinnsnuva och på söndag kväll kom den tunga andningen som ett paket på posten. Vi försökte medicinera genom att inhalera både mera kortison och ge vidgande medicin, men icke. Vi besökte även akuten på hemorten för att få vidgande medicin i spira, men hon blev värre genast vi kom hem därifrån. Så på måndag kväll bar det iväg till Vasa och sex timmar spenderades på akuten där. Denna gång var vi dock inte ensamma där. Det var krökfullt! Och flera barn var i samma sits som Lycke.



Hon fick otaliga doser vidgande medicin igen. Efter att ha haft en febertopp (och spytt ner hela golvet i observationsrummet med korv) stabiliserades läget och vi fick åka hem. Ingen intagning denna gång alltså.

Hon är nu så gott som återställd igen. Lite hosta finns kvar om morgnarna. Nu fattas bara ett anfall till på kort tid så får hon en astmadiagnos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar