torsdag 20 december 2012

Utredningsuppdatering del 3


I förrgår ringde jag till de vänliga själarna vid barnpolis dagavdelning. Lyckes utslag på kinderna var då så fula efter bara en dags uppehåll från kortisonsalvan. De vätskade mycket och hon hade blodfläckar på sin pyjamas. Och igår fick vi komma! Fenomenalt snabbt igen alltså. Läkaren tyckte att vi nu ännu ska prova mjölkfritt några veckor, men denna gång med sojamjölk. Och blir det inte bättre så får vi komma till en hudläkare. 

Prövade att göra risvälling på den nya mjölken igår kväll men si det gick inte ner. Trodde först att vällingen blev för tjock och jag spädde och spädde och klippte och klippte större och större hål i nappen, men det var nog smaken det var fel på. Mjölken gick dock tack och lov bra att dricka som den var. Får se nu då om det sker några under över julen.

Lyckes humör är det dock inget fel på och hon verkar inte lida av utslagen. Hon lyser som en sol och pratar högljutt. Och i natt sov hon ovanligt bra. Jag vaknade först av alla 8.30 så det blev för Axel att skjuta på ankomsten till dagis. Vi håller tummarna för samma fortsättning. 

2 kommentarer:

  1. Det är ju bra om det går snabbt med att få tider, men de kunde ju försöka klura ut vad problemet är oxå och inte bara gissa på nåt nytt varje gång... Kan man inte göra tester och se vad det är?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då testet inte visade nåt... Man kan vara allergisk utan att test visar något. Och den mjölkfria mjölken vi hade innan är inte helt mjölkfri som sojamjölken vi har nu. Mycket tyder på att hon inte är allergisk utan bara mycket känslig och atopisk.

      Radera